Edremit Belediyesi'nden yeni market ve taziye evleri…

Edremit Belediyesi, vatandaşın bütçesine uygun alışveriş yapacağı zincir marketlerle buluştururken, aile destek merkezleri ve taziye evleriyle de hizmet alanını genişletiyor.

Edremit Belediyesi'nden yeni market ve taziye evleri…

   Belediye, kamu kaynağından hiçbir harcama yapmadan başlattığı ‘yap işlet devret’ modellerini Esentepe ve Memursen TOKİ’lerde de hayata geçiriyor.   

  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla toplu konutlarda ikamet eden vatandaşlara yönelik bir anketin düzenlenmesinden sonra öne çıkan konuların başında gelen taziye evleri ve alışveriş mekanlarına yenileri ekleniyor.

    İçerisinde taziye evi, Aile Destek Merkezi (ADEM) ve AVM’nin de bulunduğu ‘yap işlet devret’ modellerinin ilki Erenkent Mahallesi’nde hayata geçirilmişti. Başlatılan bu uygulama ile birlikte Edremit Belediyesi, vatandaşın bütçesine uygun alışveriş yapacağı zincir marketlerle buluştururken, aile destek merkezleri ve taziye evleriyle de hizmet alanını genişletiyor.

   Memursen ve Esentepe’de her biri yaklaşık 400 metrekare alana sahip olan ‘yap işlet devret’ modelleri ile Edremit’te her geçen gün sosyal alanlar da büyüyor. 

 

   Edremit’te Hizmet Ağı Genişliyor”

    Başlatılan bu uygulamayla halkın büyük takdirini toplayan Edremit Belediyesi, herkesin bütçesine uygun alışveriş yapacağı zincir marketleri de vatandaşın ayağına getiriyor. Aile destek merkezleri ve taziye evlerini de vatandaşa kazandıran Edremit Belediyesi, ‘yap-işlet-devret’ modelli mekanlarla Edremit’teki hizmet ağını daha da genişletiyor. 

   Vatandaşın yaşam kalitesinin attırılmasının öncelikli görevlerinden biri olduğunu ifade eden Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında da ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Herkesin bütçesine göre rahat bir şekilde alışveriş yapmasını önemsediklerini dile getiren Çiçekli, aynı zamanda ADEM’lerle de vatandaşın doğru bilgiyi ehil kişilerden almasını sağladıklarını söyledi.

   Bölgedeki taziye geleneğini takdir ettiklerini belirten Çiçekli, vatandaşın taziye için gelenleri rahat bir şekilde ağırlaması için de taziye evlerinin bölge için vazgeçilmez mekanlar olduğunu dile getirdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER