Edremit'te 'Anne ve Çocuk Sağlığı' Semineri

Edremit Belediyesi ile Van Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Fitoterapist ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hayri Gözlükgiller tarafından kadınlara ‘Anne ve Çocuk Sağlığı’ konulu seminer düzenlendi.

Edremit'te 'Anne ve Çocuk Sağlığı' Semineri

    Edremit Belediye Başkanlığınca Edremit Kültür Merkezi’nde anne ve çocuk sağlığı semineri gerçekleştirildi. Fitoterapist ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hayri Gözlükgiller’in konuşmacı olarak katıldığı seminere Van ve Edremit ilçesindeki kadınlar büyük ilgi gösterirken, Yrd. Doç. Dr. Gözlükgiller, önemli bilgiler aktardı.

    Soru cevap şeklinde süren seminerde hasta muayeneleri de uygulamalı olarak gösterilirken, doğal besinler ve bitkisel kürlerle tedavinin önemine değindi. Hastalıkta en çok antibiyotiğe yönelimin olduğunu, halbuki bunun yerine doğal kürlerle tedavinin daha kıymetli olduğunu anlatan Yrd. Doç. Dr. Gözlükgiller, kadınlara kürleri tercih etmeleri konularında tavsiyelerde bulundu.

   Seminer sonunda Yrd. Doç. Dr. Gözlükgiller'in kadınlara ‘Anne ve Babaları Kullanma Kılavuzu’ isimli kitap hediye etmesi ile etkinlik sona erdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER