Edremit'teki okullar LGS'ye hazır...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) nedeniyle, Edremit Belediyesi ilçedeki tüm okulları dezenfekte ederek sınava hazır hale getirdi.

Edremit'teki okullar LGS'ye hazır...

      20 Haziran tarihinde yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız veren Edremit Belediyesi,  günler öncesinden bir çok sınav merkezinde sterilizasyon sağladı. Kentte, yarın yapılacak LGS öncesi sınav salonlarında dezenfeksiyon çalışması aralıksız sürdürülürken, Edremit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda okulların giriş kapısından, kapı kollarına, merdivenlerinden korkuluklara, masa ve sıralara kadar öğrencilerin temas edebileceği her alan titizlikle dezenfekte edildi.

       Dezenfekte çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sözlerine sınava girecek olan öğrencilere başarılar dileyerek başladı. Öğrencilerin sağlıklı ve güvenilir ortamda sınava girmeleri için yoğun bir çalışma içine girdiklerini vurgulayan Başkan Say, “Okullarımızda sağlıklı bir ortam oluşturmak, öğrencilerimizin ve tabi toplumun sağlığı bizim için çok önemli. Bütün öğrencilere böylesine zorlu bir süreçte girecekleri sınavda başarılar diliyorum. Dilerim, geleceğimizi emanet edeceğimiz bütün gençlerimiz emeklerinin karşılığını alır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de yapılacak olan LGS sınavına girecek olan gençlerimize başarılar diliyorum” dedi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29