Edremit'teki parklara yeni oyun grupları…

Edremit Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda başlatmış olduğu hummalı çalışmalar kapsamında parklara 15 yeni oyun grubu kurarken, tüm parkları da yeniden elden geçirerek, modern görünüme kavuşturuyor.

Edremit'teki parklara yeni oyun grupları…

    Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla yaz aylarında start alan çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde tüm parklarda ve alanlarda çalışmalar başlatıldı.

    Yeni oyun gruplarının kurulumu başta olmak üzere kırılan oyun grupları da değiştirilirken, elektrik, su tesisatları ve kırık oyun grupları da elden geçirildi. Bir çok parkın oyun alanı kauçuk zemin ile döşenirken, kırık banklarda yenilendi.

   15 Oyun grubu kuruldu

   Bakım ve onarım çalışmaları sonucu güzel bir görünüme kavuşturulan parklarda ki giriş ve çıkış yolları kullanıma daha uygun hale getirilirken, eskiyen aydınlatma sistemleri de tamamen değiştirilerek parkların daha görünür olması sağlandı. Çalışmalar kapsamında 15 yeni oyun grubu kurulurken, oyun grupları, Eminpaşa, Şabaniye, Süphan, Dilkaya, Köşk, Elmalı, Fırat, Eski Cami, Köprüler, Enginsu ve Çayırbaşı Mahalleleri başta olmak üzere TOKİ’lerde yapıldı.

   Kardeş belediyelerin parklarında sona yaklaşıldı

   İlçe genelinde bulunan parklarda halen çalışmalar aralıksız sürerken, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Üsküdar Belediyesince eski ve yeni TOKİ’lerde yaptırılan parklarda ise sona yaklaşıldı.  Çalışmaların bitmesi ile birlikte bu parklarda oyun grupları, oturma bankları, yürüyüş ile spor alanlarının yer alacağı modern parkların halka hizmet vermesi bekleniyor.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29