Emin Tuğrul, güven tazeledi

Dört ismin yarıştığı Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde mevcut Başkan Emin Tuğrul güven tazeledi. Tuğrul, kendisini yeniden bu göreve seçenlere teşekkür etti.

Emin Tuğrul, güven tazeledi

    Yoğun bir katılımın olduğu seçimlerde, dört isim yarıştı.

   Mevcut Başkan M. Emin Tuğrul seçimlere beyaz liste ile girerken, Faruk Alpaslan Kırmızı liste, Tuncay Demir Sarı ve İsmet Mühirci Mavi liste ile seçimlere girdi.

   İlk açılış konuşmasını yapan Mevcut Başkan M. Emin Tuğrul, görevde bulunduğu süre zarfında herkese kapılarının açık olduğunu, şoför esnafının sıkıntısının giderilmesi için çalıştıklarını belirtti.

   Tuğrul, geçmiş dönemlerde odanın denetlenmediğini, ancak kendisinin başkan olduğu süreçte sürekli denetimlerin yapıldığını belirtti.

  Ardından söz alan Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Faruk Alpaslan, daha önce Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevinin yanı sıra, Federasyonda da Başkan Yardımcılığı görevini yaptığını ifade etti. Dört yıl önce yeniden aday olduğunu, ama kazanamadığını anlatan Alpaslan, görevde bulunanların neler yaptığını sordu. Seçimin kardeşlik içinde geçmesini dileyen Alpaslan, kendisini destekleyecek olanlara da erkenden teşekkür etti.

   Daha sonra seçimlere geçildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı seçimlerde, oyunu kullananlar dışarı alındı.

   Yapılan sayım sonrası Mevcut Başkan Emin Tuğrul güven tazeledi.

   Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Tuğrul, “Atılan iftiralar boşa çıktı. Biz duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermedik. Esnafa zarar verilmesin diye sustuk. İnşallah Allah’ım bu esnaflara faydalı olmam için yardımcı olur. Bu kararın, ilimize, ülkemize, özellikle tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yanımızda olan oda başkanlarına, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımıza, Terziler Odası Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Basın mensupları teşrif etti, onlara da teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

     Daha sonra Tuğrul kendisini tebrik edenlerle kucaklaşıp, mutluluğunu paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER