Emine Yenitürk dünya evine girdi

Vanlı İşadamı ve aynı zamanda iki dönemdir Vanspor Kulüp Başkanlığı yapan Servet Yenitürk’ün kızı Emine Yenitürk, hayatını Onur Baver Kadiroğlu ile birleştirdi. Çiftlerin düğününü ise İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk kıydı.

Emine Yenitürk dünya evine girdi

    Van'da iki dönemdir B.Vanspor'un Kulüp Başkanlığı görevini sürdüren, çeşitli dönemlerde siyasette boy gösteren işadamı Servet Yenitürk, kızı Emine Yenitürk'ün evliliği ile mutlu oldu.

Van'ın iki beş yıldızlı otelinden biri olan Elite World Otel’de düzenlenen düğün oldukça güzel geçti.

    Kentteki spor, siyaset, iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı düğünde çiftlerin mutluluğu göz doldurdu.

     Gelin Emine Yenitürk ve Damat Onur Baver Kadiroğlu çiftinin nikahını ise İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk kıydı.

     Düğüne; gelin ve damadın yakınlarının yanı sıra; AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van TSO Başkanı Necdet Takva, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, spor camiasından çok sayıda kişi ve davetliler katıldı. 

Yenitürk, gazetemize yaptığı açıklamada, düğünlerine icabet edenlere teşekkür ederek, "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyorum. Hayat böyle işte. Gözünüzün nurunu yetiştirip büyütüyorsunuz, ama evlenip evden uçuyor. İnsan mutlu olsa da, içinde bir ukde kalıyor. Yani buruk bir mutluluk yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

   Türküler eşliğinde halayların çekildiği düğüne katılanlar gelin ve damada ömür boyu mutluluklar diledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2018, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29