Engelli çocuğa tekerlekli sandalye…

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, ‘ Güneş Umuttur Derneği’nden gelen tekerlekli sandalye bağışını, 4 çocuk babası olan Mehmet Şimşek’in 13 yaşındaki oğluna teslim edildi.

Engelli çocuğa tekerlekli sandalye…

     Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne tedavi için gelen 13 yaşındaki Yusuf Şimşek’e, tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.

   Van’ Merkezde oturan 4 çocuk babası Mehmet Şimşek, geçirdiği hastalık sonrası 2006’dan beri yürümeyen oğlu Yusuf’a maddi durumu iyi olmadığından dolayı tekerlekli sandalye alamadı.

    Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında olan küçük Yusuf, hastane çalışanları tarafından fark edildi. Küçük Yusuf’un durumu hemen ‘Minik Hayaller Çocuk Mağazası’na bildirildi. Yapılan küçük çaplı incelemeden sonra ‘Güneş Umuttur Derneği’nin hastaneye yapmış olduğu  tekerlekli sandalye bağışının minik Yusuf’a yapılmasına  karar verildi. Böylece hastane yetkilileri serviste yatan Yusuf’u ziyaret ederek, tekerlekli sandalye bağışını teslim ettiler.

       Mutluluğu gözünden okunan baba Mehmet Şimşek ve ailesi, hastane yönetimine, ‘Minik Hayaller Çocuk Mağazası Bağışçıları’na ve Güneş Umuttur Derneği’ne çok teşekkür etti.

    Oğlunun artık kucakta taşınma olayının bittiğini ve yatakta uzanarak zaman geçirmekten kurtulduğunu belirten Baba Şimşek, “Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diyerek hastaneden ayrıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29