'Erbakan ve Erdoğan gibi liderlerin izinde siyaset yaptığım için Allah'a hamd ediyorum'

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, Genel Merkezin değişim talepleri doğrultusunda istifa ettiğini belirterek, "Siyasete başladığım tarihten bu güne dek, bizim gibi düşünen ve inanan başta Erbakan Hoca olmak üzere Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlerin izinde siyaset yapma imkanı bulduğum için Allah'a hamd ediyorum" ifadelerini kullandı.

'Erbakan ve Erdoğan gibi liderlerin izinde siyaset yaptığım için Allah'a hamd ediyorum'

    Siyasi geçmişine değinen Nayif Şabu, "1976 Yılında Milli Selamet Partisi'nden başlayarak 12 Eylül 1980 darbesi ara döneminden sonra 1983 yılında Refah Partisi'nde tekrar siyasete devam ettim. Sırasıyla Merkez ilçe sekreterliği, Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığı,1995 yılında merkez ilçe başkanlığı,1996 - 97 yıllarında İl başkan yardımcılığı,1998-99 Tarihlerinde Fazilet Partisi İl Teşkilat Başkanlığı 2003-2006 yılları arasında Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, 2009 - 2012 yıllarında Ak Parti İl Teşkilat başkanlığı görevinden sonra 2013 yılında yeni ihdas edilen Tuşba ilçesinin kurucu ilçe Başkanlığı görevinde bulundum. Şimdi ise Genel Merkezimizin değişim talepleri doğrultusunda bugüne kadar şerefle yürüttüğüm Tuşba ilçe Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunuyorum" dedi.
    Siyasi hayatı boyunca her zaman doğruların, siyasetine ve hayatına hakim olması için hassasiyet gösterdiğini belirten Şabu, "Her zaman dava şuuru ile çalışarak ilkeli ve şahsiyetli bir siyasetin hayatımıza hakim olması için var gücümle mücadele ettim. En büyük gayem insanlarımızın huzur, güven birlik, kardeşlik, refah ve mutluluğuna hizmet etmek oldu. Zaman zaman zorlanmış olsam da hiçbir zaman doğru bildiğim yoldan vazgeçmedim ve bu davayı istismar edenlere karşı mücadele ettim. 38 Yıllık siyasi yolculuğum boyunca siyasi ikbal uğruna kimsenin gölgesine sığınmadım, yaranmak kaygısını taşıyarak siyasi şahsiyetimden ödün vermedim. Her zaman davamı esas alan değerlerimi rehber alarak samimiyetle çalıştım" ifadelerini kullandı.
   Şabu, sözlerine devamla, "Siyasetin değişen şartlarına göre farklı karakterler zaman zaman ortaya çıksa da, her şeyin er geç aslına rücu ettiğini gördüm.  Bu gibi yapıların kısa sürede toplumun güvenini kaybetmemekle beraber siyasi arenada da uzun ömürlü olmadıklarına şahit oldum; zira her insan siyaset yapabilir ama her insanın misyon sahibi olamaz. Dünyevi ve uhrevi hayatını bu temel değerler ışığında korumak kolay değil, bu nedenle siyasete başladığım tarihten bu güne dek her zaman bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan ve bizim gibi yaşayan başta Erbakan Hoca olmak üzere daha sonra Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlerin izinde siyaset yapma imkanı bulduğum için Allah'a hamd ediyorum. Bugünden sonra siyasette olmazsam dahi davama gönül bağım ve hizmetim devam edecektir,ayrıca bugüne kadar halkımıza hizmet yolunda başta İlçe Ana Kademe,Kadın ve Gençlik Kollarımız olmak üzere Köy ve Mahalle teşkilatlarımız ile Belediye meclis üyelerimizin katkıları inkar edilemez boyutta olmuştur, keza halkımıza hizmet için kamu kurum ve kuruluşlarımızın katkıları her türlü taktire şayandır. İlimizde basın ve medya hizmetini yürüterek halkımızın haber alma ihtiyacını karşılayan çok değerli basın mensuplarına bize her zaman gönlünü  ve kapısını açan köy ve mahalle muhtarlarımıza,oyları ile desteklerini esirgemeyen Tüm halkımıza ve Toplumumuzun refah,saadet,mutluluğu için hizmet eden S.T.K.larımızın Başkan ve yöneticilerine şahsım ve teşkilatım adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı arz ediyor; saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER