Eşbaşkanlar, arıtma tesisini inceledi

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı, Van Gölü için büyük bir öneme sahip olan ve belediyenin 100 milyon lira maliyetli İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ne gitti.

Eşbaşkanlar, arıtma tesisini inceledi

          Burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Vekili Engin Akın, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Van Su Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Şeref Demir ve yüklenici firma yetkilileri tarafından karşılanan Eşbaşkanlar, inşaat alanını gezerek incelemelerde bulundu. Tesisin son durumu hakkında bilgi alan Eşbaşkanlar, mevcut arıtma tesisini de gezdi. 

 

 

         Gezi ve incelemelerini Tuşba ilçesine bağlı Altıntepe Mahallesi'ndeki  Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda sürdüren Eşbaşkanlar, çalışanlarla bir araya gelerek İtfaiye Daire Başkanı Abdulillah Arvas’tan itfaiye filosu hakkında bilgi aldı.

 

 

    Araçları da tek tek inceleyen Eşbaşkanlar, kent merkezi ve 13 ilçedeki envanteri hakkında bilgilendirildi.Eşbaşkanların son durağı ise VASKİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü oldu. VASKİ Genel Müdürü Şeref Demir tarafından karşılanan Eşbaşkanlar, yerleşkedeki iş makinalarının bulunduğu depo ve malzeme hangarlarını inceledi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER