Evde sağlık hizmeti sunanlar unutulmadı

Van İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı trafından evde sağlık hizmeti çalışanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.

Evde sağlık hizmeti sunanlar unutulmadı

           Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı  Op.Dr. Bahadır Öndeş, Evde sağlık hizmetlerini yürüten sağlık profesyonelleri bakım, tedavi ve rehabilitasyonun etkin olmasında bireyin mevcut sağlık durumunun iyileştirilmesinde çok etkin bir rol üstlediklerini ifade etti.

 

 

              Öndeş, “Birinci basamak sağlık hizmetlerinin çağdaş sunumunda, hizmetlerin tüm bireylere coğrafi açıdan dengeli şekilde ulaştırılabilmesi, birinci basamak sağlık hizmetlerinin toplumun katılımını sağlayacak şekilde bireylerin yaşadıkları ve çalıştıkları yerlerde koruyucu, tanı koyucu, tedavi ve rehabilite edici yönleriyle sunabilmek, temel hedeflerimizdendir;  İlimiz geneli 2018 yılında  evde sağlık hizmetleri ekipleri  tarafından 8308 hasta evde sağlık hizmeti kapsamına alınmış, bu hastalarımıza toplam 31.232 ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Değerli halkımıza verdikleri hizmetten ötürü  Evde Sağlık İl Koordinatörlüğü ve sağlık çalışanlarımızı tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz” dedi.

 

 

        Proğrama Sağlık Hizmetler Başkanı Dr. Adem Ergioğuz ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Özlem  Öndeş, katılımda bulundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29