Evi yanan aileye yardım eli uzatıldı

Tuşba İlçesi Abdurrahman Gazi mahallesinde bulunan, pandemi sürecinde Kuran Kursu hocaları aracılığıyla maddi manevi destek sunulan dar gelirli bir ailenin evinde yangın çıktı. Yangın sonrası o aileye destek sunuldu.

Evi yanan aileye yardım eli uzatıldı

Yangında evde bulunan birçok eşya kullanılamaz hale geldi. Ailenin yaşadığı yangın faciasının haberini alan iyilik elçisi Seyit Battal Gazi Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yılmaz, hemen mağdur aileye ulaştı.

  Yılmaz, öğrenci ve hayırseverlerle ekip kurarak çamaşır makinası, çeşitli ev eşyaları, gıda, giyim vb. yardımı yapılarak aileye ulaştırıldı.

    Mağdur olan aileye geçmiş olsun ziyaretine giden Van İl Müftü Yardımcısı Melike Seyitoğlu Özkan; “Hocamızın girişimleriyle, mahalle sakinlerinin büyük katkılarıyla, yanan eşyaların yenilendiğini, evin boya, badana ve tadilatının yapıldığını söyledi. Bu mağduriyeti yaşayan ailemize her türlü yardımda bulunmaya, maddi manevi destek sağlamaya çalışan Emine Yılmaz hocamız ve öğrencilerine,  özveride bulunan ve bu konuda bize katkı sağlayan kardeşlerimize, Van il Müftülüğü adına teşekkür ediyorum. Zor durumda olan bu kardeşlerimize yardım etme imkânı verdiği için de Rabbime sonsuz kere hamd ediyorum" dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER