Faysal İnan'dan bugün açılacak fuara davet…

New İpekyolu Fuarcılık Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan, bugün saat 14:00'te Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde Evlilik Fuarı'nın açılacağını belirterek, söz konusu fuara tüm vatandaşları davet etti.

Faysal İnan'dan bugün açılacak fuara davet…

             
    Van'da 19 Nisan'da (bugün) saat 14:00'te ziyaretçilere kapılarını açacak olan Evlilik Fuarı'nın bir ilk olacağını söyleyen New İpekyolu Fuarcılık Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan, söz konusu fuara yoğun ilgi beklediklerini söyledi.

    Van Valisi Murat Zorluoğlu ile kentteki birçok kurum amiri, STK temsilcileri, işadamları ve vatandaşların katılacağını beklediklerini belirten İnan, Evlilik Fuarı'nın evlenecek çiftlere yol gösterici olacağını anlattı.

    Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde saat 14:00'te açlışı yapılacak olan fuarda, davetiyeden düğün salonuna, gelinlikten beyaz eşyaya, damatlıktan mobilyaya kadar yirmi beş farklı iş kolunun bir araya getirileceğini ifade eden Faysal İnan, insan hayatının dönüm noktalarından olan evlilikten önceki alışverişin çok büyük önem arz ettiğini ifade etti.

     İnan, "Fuar süresince en iyi markaları bir arada bulacak olan tüketiciler fiyat analizi yapabilecek, birçok ürünü aynı anda görüp beğenisine uygun olanı seçebilecek, gelişen teknolojiyle beraber ürün değişimini gözlemleyebilecek ve son modayı takip edebilecektir. Amacımız, evlenecek olan çiftler ve evini yenileyecek olan tüketiciler ile bunların ihtiyaçlarını karşılayacak olan esnafımızın her yıl buluşacakları bir ortam sağlayarak hem yeni çiftlerin zor ve mutlu zamanlarında yanlarında olarak işlerini kolaylaştırmak hem de esnafımıza toplu olarak tüketicinin ulaşmasını sağlayıp kente de ekonomik katkı sunmaktır" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 07:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29