Fenerbahçe Doğu Anadolu Futbol Turnuvası

Fenerbahçe Futbol Okulları 3. Doğu Anadolu Futbol Turnuvası başlıyor. Turnuva 26 Nisan’da Iğdır’da başlayacak, 28 Nisanda sona erecek.

Fenerbahçe Doğu Anadolu Futbol Turnuvası

      Fenerbahçe Futbol Okullarının katılacağı 3. Doğu Anadolu Futbol Turnuvası yaklaştıkça öğrencileri ayrı bir heyecan sarıyor. 26 Nisan tarihinde Iğdır’da başlayacak olan bu önemli turnuva 28 Nisan tarihinde ise sona erecek. Turnuvada 1. Olan takım Fenerbahçe Dere Ağzı tesislerine davet edilecek ve Fenerbahçe Futbol Okulları Türkiye Şampiyonasına katılacak. 26 Nisan’da Igdır’da başlayacak olan Turnuvaya, Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Iğdır Fenerbahçe Futbol Okulu, Kars Fenerbahçe Futbol Okulu ve Ağrı Fenerbahçe Futbol Okulu katılacak.

 


      Teknik sorumlu Oktay Belli nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, turnuva için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 26 Nisan tarihinde Iğdır’a gidecek olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu Van’a Şampiyon olarak dönmeyi ve İstanbul’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hedefliyor. 26 Nisan tarihinde Iğdır’da yapılacak olan Fenerbahçe Spor Okulları Türkiye Şampiyonasına da sıkı hazırlanan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, bu turnuvada şampiyon dönmeyi hedeflerken, öğrencilerin heyecanlı arzulu ve istekli olmaları gözlerden kaçmıyor. Turnuvaya 2006-2007 ve 2008-2009 doğumlular katılacak. Ayrıca turnuvayı izleyecek olan yetkililer başarılı olan çocuklar da Fenerbahçe alt yapısına kazandırılacak. 4-18 yaş Gruplarında yaklaşık 100 öğrenciye futbol eğitimi veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu gelecek için de umut veriyor. Bünyesinde çok yetenekli çocukları ve gençleri bulunduran Van Fenerbahçe Futbol Okuluna katılımlar her geçen gün daha da artıyor.

 


      Iğdır’da yapılacak olan Turnuva ve çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Van Fenerbahçe Futbol Okulları teknik sorumlusu Oktay Belli, şunları söyledi. Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak 26 Nisan’da Iğdır’da başlayacak olan 3. Doğu Anadolu Futbol Turnuvasına katılmak bizleri ve öğrencilerimizi çok memnun etmiştir. Şu an çalışmalarımız çok istekli ve
heyecanlı geçiyor. Turnuva tarihi belli olduktan sonra öğrencilerimizi ayrı bir heyecan sardı. Çocuklarımız çok istekli ve arzulu bir şekilde hazırlıklara iştirak ediyor bu a bizleri umutlandırıyor ve sevindiriyor. Turnuvada hedefimiz, Şampiyon olmakla beraber yetenekli öğrencilerimizi Fenerbahçe al yapısına kazandırmaktır diyen Belli, Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak, bu turnuvada Şampiyon olduğumuzda İstanbul’da yapılacak olan Fenerbahçe Futbol Okulları Türkiye Şampiyonasına katılacağız. Bunu da başaracak güçteyiz. Şahsen öğrencilerimize güveniyorum diyen Belli, Öğrencilerimizde bu bilinç de hazırlanıyorlar. Iğdır’da yaklaşık 3 gün sürecek turnuvada Van’a şampiyon olarak döneceğimize inanıyorum. Tabi Şampiyon olmak ve bir kaç öğrencimizi Fenerbahçe alt yapısına kazandırmak bizleri Van adına ayrı mutlu edecektir. Daha önce Antalya’daki kamplarda okulumuz çok başarılı bir grafik çizdi. Iğdır’da da bunu tekrarlayacağız diyen Oktay Belli, İlimizdeki yetenekli gençleri futbolu kazandırmak için Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER