Fenerbahçe Okulu sporcuları Antalya'da fırtına gibi esiyor

Antalya'daki Fenerbahçe kampına katılan Van Fenerbahçe futbol okulu, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Teknik sorumlu Oktay Belli nezaretinde kampa katılan Van Fenerbahçe futbol okulu sporcuları göz dolduruyor.

Fenerbahçe Okulu sporcuları Antalya'da fırtına gibi esiyor

          Bölge: Salih Deniz
    Türkiye'deki tüm Fenerbahçe futbol okullarının katıldığı Antalya'daki futbol kampında, Van Fenerbahçe futbol okulu öğrencilerinin performansları ve yetenekler dikkat çekti.
   Teknik sorumlu Oktay Belli nezaretinde kampa katılan Van Fenerbahçe futbol okulu oynadığı maçlarda fırtına gibi eserek dikkatleri üzerlerine çekmesi sayesinde, birçok öğrenci gelecek için umut verdi.
    28 Ocak'ta başlayan ve 2 Şubat'a sona erecek olan kamp,  Antalya Limakta yapılıyor.
    Burada toplanan Fenerbahçe futbol seçmelerine Türkiye genelinde yaklaşık 1200 sporcu iştirak ediyor.
    Yapılan turnuvalarda iyi bir başlangıç yapan  Van Fenerbahçe Futbol Okulu  çıktığı  ilk  maçından  Bodrum Fenerbahçe Futbol Okulunu net skorla 5-1  yendi.

    2.  Maçın da Mersin Fenerbahçe Futbol Okulunu 2-1 son maçına ise Hatay Fenerbahçe Futbol Okulunu 3-1 yenen Van Fenerbahçe Futbol Okulu turnuvada gözleri kamaştırdı.
   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van Fenerbahçe Futbol Okulu teknik sorumlusu Oktay Belli, “Öğrencilerimizin böylesi güzel bir turnuvada göstermiş oldukları başarı bizi sevindirdi. Emeklerimizin karşılığını böyle almak bizleri fevkalade memnun ve mutlu etmiştir” dedi.
   Oktay Belli şöyle devam etti:
   "İlimiz yeteneklerle doludur. Bizlerde bu yetenekli gençleri kazanmak için mücadele ediyoruz. iyi futbolcu yetiştirme peşinde olmak bizi iyi antrenör ve iyi eğitimci yapmaz. Bizi iyi eğitimci ve iyi antrenör yapacak olan şey iyi futbolculuk için gerekenleri geliştirmek peşinde olmaktır. Antalya'daki kampta okulumuz fırtına gibi esti. Tüm gözler öğrencilerimizin üstündeydi. İnşallah buradan birkaç sporcumuzu Fenerbahçe alt yapısına kazandıracağız diyen Belli, çok faydalı bir kamp geçiriyoruz. Futbolun dışında sporcularımızı farklı etikliklerle buluşturuyoruz. Bu sayede sporcularımız hem futboldaki yeteneklerini gösterme imkanı buluyor, hem de iyi bir tatil yapmış oluyor."
 Antalya'da 28 Ocak’ta başlayan Fenerbehçe Futbol Okulları kampı 2 Şubat'ta sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER