Feyyaz'dan sonra Gökhan Ünal...

B.B.Vanspor, teknik direktörlüğe Feyyaz Uçar’ı getirdikten sonra, tecrübeli bir oyuncu olan Gökhan Ünal’ı kadrosuna kattı. İşadamı Servet Yenitürk’ün kulüp başkanlığına getirilmesinin ardından çalışmalarını hızlandıran B.B.Vanspor’a güzel işler oluyor.

Feyyaz'dan sonra Gökhan Ünal...

   Bölge:Salih Deniz

   Van Büyükşehir Belediyspor'un bir dönemler Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu ve son yıllarda birçok takımda teknik direktörlük yapan Feyyaz Uçar ile anlaştıktan sonra, şimdi de çok önemli takımların formasını giyen golcü kimliğiyle bilinen Gökhan Ünal ile anlaşmaya vardı.

   Geçtiğimiz hafta Servet Yenitürk’ün kulüp başkanlığına, birçok işadamının da yönetime seçilmesinin ardından B.B.Vanspor ara transferlere hız verdi.

  Takımın teknik direktörlüğüne Beşiktaş’ın efsanevi oyuncusu ve bir dönemler 'Metin, Ali Feyyaz' üçlülerinden biri, ayrıca birçok takımı çalıştıran Feyyaz Uçar getirdi.

   Kırmızı siyahlı takım şimdi ise başta Milli Takım olmak üzere; Fenerbahçe, Trabzon, İstanbul Başakşehir, Karabükspor, Ankaraspor ve Kayserispor’da forma giyen Gökhan Ünal’ı kadrosuna kattı.

   Sosyal medyada ise büyük bir sevinç yaşanıyor.

  İlk yarıyı kötü bir performansla kapatan, ara dönemde ise olağanüstü genel kurul ile yönetimini belirleyen B.B.Vanspor, işadamlarının ağırlıkta olduğu yeni yönetimle transfere hız verdi.

   Takımın başına Feyyaz Uçar’ı getiren Van ekibi, bir dönemlerin golcü oyuncusu Gökhan Ünal’ı transfer ederek, taraftarlara büyük mutluluk yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29