Feyyaz Uçar: Çıkışa geçeceğiz!

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan B.B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, taraftarların Kırıkhanspor maçında göstermiş oldukları yoğun ilgi ve desteklerine teşekkür ederek, "Kayseri Erciyespor maçıyla, inşallah çıkışa geçeceğiz" dedi.

Feyyaz Uçar: Çıkışa geçeceğiz!

     Bölge: Salih Deniz
    Ligin 19. Haftasında Kırıkhanspor'la sahasında berabere kalan B.B.Vanspor, ayağının tozuyla çalışmalarına başladı.
Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip son olarak Yeni Malatyaspor'dan kaleci Emre Selen'i renklerine bağladı.
   B.B.Vanspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, hem Kırıkhanspor hem de Pazar günü oynanacak olan Kayseri Erciyespor maçı için gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
   Kırıkhanspor maçında kaybedilen iki puanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Feyyaz Uçar,  "Kırıkhanspor maçı bizim için çok önemliydi ve kazanmamız gereken bir maçtı. Aslında kazanmak içinde elimizden geleni yaptık de ama oyuncularda bir panik gözlemledim. Bunu hep beraber aşmamız lazım. Çünkü iç saha galibiyeti şampiyonluktaki en önemli etkendir. Seyircimizin desteği de devam ettiği sürece inşallah iç saha problemini çözeceğiz ve şampiyonluk yolunda önemli bir aşamayı aşmış olacağız. Bireysel olarak zaman zaman oyuncularımın iyi oynadıkları dönemler oldu. Zaman zaman her oyuncumdan istediğim randımanı alamadım ama son yaptığımız transferlerle ciddi bir şekilde alternatif bir takım oluşturduk. Takım içi rekabet arttı. Bu da mutlaka sahaya olumlu yönde yansıyacaktır" dedi.
    Uçar, Pazar günü oynanacak olan Kayseri Erciyespor maçına da değinerek,  "Hiçbir rakibi küçümsememek gerekiyor. Bulundukları durum hiç önemli değil. İyi mücadele edeceklerini biliyoruz. Biz, Kayseri Erciyespor ile ilgili gerekli bilgileri aldık. Bunun üzerine bende futbolcularıma hiçbir zaman rakibi küçümsemememiz gerektiğini aktardım. Zaten küçümsediğimiz zaman gafil avlanırız. Bizim bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım. Kazanmamız için elimizden geleni yapacağız. Gerekirse risk alacağız. Çünkü ilk yarıda zaten yeteri kadar puan kaybedilmiş, bizim artık puan kaybetme lüksümüz Kırıkhanspor maçı itibariyle ortadan kalktı. Kazanmamız gereken maçları kazanacağız. İnşallah Erciyes maçıyla çıkışa geçeceğiz. Ali Kuleli'nin sakatlığı devam ediyor. Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek" ifadelerini kullandı.
    Uçar, Taraftarın takımı desteklemeye devam etmesi gerektiğini anlatarak, "Taraftarlarımıza bana ve takıma gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Van her zaman benim kalbimde ve gönlümdeydi. Hakikaten içerdeki ilk maçta inanılmaz bir destek verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bu desteğin devam etmesini istiyoruz. Şampiyonluğa yürüyen bir takımla birlikte hareket etmelisiniz. Şampiyonluğa giden yolda en büyük destek taraftarlardan gelir. Yönetimin ve lobilerin yapacağı şeyler sınırlıdır ama taraftarların yapacağı destek her şeyin önüne geçer. Çünkü maç zamanı futbolculara en büyük desteği taraftarlar verir" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 08:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29