Feyyaz Uçar: Erzincan maçı hayati önem taşıyor

B.B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Pazar günü oynanacak olan 24Erzincanspor maçının önemine vurgu yaparak, "Eğer Pazar günü saat 14:00'te oynayacağımız A.24 Erzincanspor maçını kazanamazsak, diğer maçların bir anlamı kalmayacak. Onun için en önemli maç Anagold 24Erzincanspor maçıdır" ifadelerini kullandı.

Feyyaz Uçar: Erzincan maçı hayati önem taşıyor

          Bölge: Salih Deniz
   Gazetemize özel açıklamalarda bulunan B.B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, geçen hafta Erokspor deplasmanından alınan üç puanın takım oyuncuları, yönetim ve taraftarları memnun ettiğini belirterek, bu hafta oynanacak olan maçın hayati bir önem arz ettiğini vurguladı.
   Pazar günü saat 14:00'te Anagold 24Erzincanspor'u konuk edeceklerini anlatan Feyyaz Uçar, grubun en zorlu takımlarından biri olan rakiplerini yenmekten başka hedeflerinin olmadığını belirtti.
   Geçen hafta Cumartesi günü İstanbul'daki deplasmanda Erokspor'u uzatmalarda Mutlu'nun attığı golle yendiklerini ve yeniden umutların yeşerdiğini anlatan B.B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, bu hafta 24Erzincanspor maçının önemine işaret ederek, "Anagold 24Erzincanspor maçını yenersek önümüzdeki haftalar için umudumuz daha fazla artacaktır" ifadelerini kullandı.

   "VAN'DA PUAN KAYBETMEMELİYİZ"
   Play-off umudunu korumak için özellikle Van'da oynanan maçlarda puan kaybedilmemesi gerektiğini anlatan Feyyaz Uçar, "Evimizde kaybettiğimiz puanlar, takımı moralmen kötü etkilediği gibi, grupta da gerilememize neden oluyor. O yüzden eğer play-off'a gitmeyi hedeflemişsek, evimizde tüm maçları kazanmak zorundayız. Pazar günü saat 14:00'te çok önemli bir maçımız var. Sahamızda Anagold 24Erzincanspor'u konuk edeceğiz. Bildiğiniz üzere takım olarak içerdeki maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Her zamankinden daha çok onlara ihtiyacımız var. Bu hafta takımlarını 90 dakika boyunca desteklesinler. Bu hafta hepimizin sabırlı olması gerekir. Bağcılar maçında 70. dakikada gol yedik, bütün takım demoralize oldu. Futbolda gol yemeyen takım yok. Bu tür şeyler olabilir. Bu hafta rica ediyorum. Skor ne olursa olsun taraftarlarımız 90 dakika desteklerini esirgemesin. Çünkü takımın onlara gerçekten ihtiyacı var. İç saha galibiyeti çok önemli ve bizim 4 tane dışarıda, 6 tane içerde maçımız var. İçerdeki tüm maçları kazansak Play-Off'a gideriz. Taraftarlar karşılaşma kötü biterse 90 dakikanın sonunda istedikleri her şeyi söyleyebilirler ama ondan önce gereken desteği versinler. Oyuncuların morali şuan çok iyi, Erok maçında galip gelmemiz çok iyi oldu. İnanmaya da başladılar. Eğer bu hafta kazanabilirsek, devamı çorap söküğü gibi gelir. Bunu başaracak güçteyiz. Kazanmak için bütün kozlarımızı kullanacağız" ifadelerini kullandı.
    Bir dönemlerin gol kralı olan Gökhan Ünal'ın sakatlığının sürdüğünü anlatan Feyyaz Uçar, "Gökhan Ünal'ın sakatlığı devam ediyor. Gökhan Çakır iğne oldu. Bir haftadır idmana çıkmıyor. Perşembe günü bir iğne daha yapacak. Büyük bir ihtimalle Gökhan'da oynamayacak. Cemal şuan hazır değil. Yine Gürol Karataş sakat, Anagold 24Erzincanspor maçında forma giyemeyecek. Ali Kuleli her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu hafta onu daha fazla oyunda tutmayı düşünüyorum. Takıma iyi katkı sunacağını düşünüyorum" dedi.
   Hedefe ulaşılması için tüm takımları yenme parolasıyla sahaya çıkacaklarını anlatan Uçar, "Pazar günü taraftarın da desteğiyle kazanmayı umduklarını anlattı.
   Öte yandan 24 haftalık maç periyodunda 10 galibiyet ve 9 beraberlik elde eden B.B.Vanspor, 5 maçta rakiplerine mağlup oldu.
   Kırmızı-siyahlı takım bu maçı alması halinde puanını 38'e çıkaracak.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER