Filiz ve Öner Aileleri'nin mutlu günü…

Van'ın tanınan eşraflarından Abdulrakip Filiz, oğlu Erkan'ı Bayram Öner'in kızı Zehra ile evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Sultan Sarayı Düğün Salonu'nda yapılan düğün merasimine yoğun bir ilgi oldu.

Filiz ve Öner Aileleri'nin mutlu günü…

        Van'da sonbahara girilirken düğün sezonu devam ediyor. Yazın bunaltıcı sıcağında düğün yapmak istemeyenler genelde sonbahar mevsimini tercih ediyor. Kentin bilinen eşraflarından Abdulrakip Filiz de oğlu Erkan'ın düğününü yapmanın sevincini yaşadı.
Düğünde kısa bir konuşma yapan Kaval Camii İmamı Hamza Toprakoğlu evlilik çağına gelmiş olan bir kişiyi evlendirmenin, cami ve mescit yapmaktan daha evla olduğunu ifade etti.

 


       Sultan Sarayı'nda yapılan düğünde Kur'an tilaveti sunumu yapıldı, ilahiler okundu. Daha sonra türküler eşliğinde halaylar çekildi.
Oğlu Erkan'ı, Bayram Öner'in kızı Zehra ile evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Abdulrakip Filiz, düğünü katılan herkese teşekkür ederek, "Bugün oğlumu evlendirmenin gururunu ve sevincini yaşıyorum. Düğünümüze katılanlara teşekkür ettiğim gibi, katılamayıp sevincimizi paylaşanlara da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 


        Damat Erkan Filiz de bekarlık konvoyundan ayrılıp evliler kervanına geçtiği için mutlu olduğunu söyledi.
Düğünde en fazla eğlenenler yine çocuklar oldu. Halay çekenlerin yanında koşturan ve zıplayan çocuklar büyük mutluluk yaşadı.
Düğüne katılan gelin ve damadın yakınları ve sevenleri ise çiftlere ömür boyu mutluluk diledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER