Fulya öğretmen Türkiye üçüncüsü…

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde öğretmenler arası yapılan anı yarışmasında Vanlı öğretmen Fulya Özben Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Fulya öğretmen Türkiye üçüncüsü…

   Türkiye genelinde yapılan "Anı" yarışma sonucunda Van İpekyolu Makbule Küçükçalık İlkokulu Öğretmeni Fulya Özben üçüncülük ödülüne layık görüldü.
   Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, öğretmenlik mesleğinin algı ve statüsünün yükselmesine katkı sağlamak, birlik ve beraberliğini pekiştirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak, öğretmenlik mesleğinin kamuoyuna daha iyi tanıtılmasını sağlamak, öğretmenlerin eğitim-öğretim ile ilgili yaşanmışlıklarının meslek yaşamlarındaki önemini çizmek, öğretmenlerin kişisel gelişimine katkıda bulunmak, gelecek kuşaklara ve diğer öğretmenlere aktarılmasını sağlamak, öğretmenlerin meslek yaşamlarında başlarından geçen ve kendileri için önem arz etmekle birlikte meslektaşlarına da örnek olabileceği düşünülen yaşanmışlıklarının önemini vurgulamak amacıyla Anı Yarışması düzenlendi.
    Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Müsteşar Yusuf Tekin ve Van Milletvekili Beşir Atalay´ın katıldığı Bakanlık binası toplantı salonunda yapılan törende "Anı" yarışmasında dereceye giren iller 1. Erzurum 2. Denizli 3. Van olarak açıklandı. Vanlı Öğretmen Fulya Özben, ödülünü Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz´ın elinden aldı.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle törenlere katılan öğretmenleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen "Buğday" filmi galasına davet etti.
   TBMM Başkanı İsmail Kahraman TBMM´de, Başbakan Binali Yıldırım ise öğretmenleri Çankaya köşkünde kahvaltıda ağırladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29