Gazeteci Yıldırımoğlu'nun babası yoğun bakımda…

Van’da uzun yıllardır gazetecilik mesleğini sürdüren Oktay Yıldırımoğlu’nun babası Osman Yıldırımoğlu’nun, akciğer kanseri olduğu ve hastanede yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Gazeteci Yıldırımoğlu'nun babası yoğun bakımda…

        Van’da yaklaşık 20 yıldır gazetecilik mesleğiyle iştigal eden, zaman zaman kurumların basın birimlerinde çalışan Oktay Yıldırımoğlu, bugünlerde babasının hastalığı sonucu sıkıntı yaşıyor.

 


          78 yaşındaki babası Osman Yıldırımoğlu’nun akciğer kanseri olduğunu ve hastanede yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü belirten Oktay Yıldırımoğlu, “Rabbim kimseye sıkıntı vermesin. Son zamanlarda babamın hastalığı dolayısıyla aile olarak sıkıntı yaşıyoruz. Babam yaklaşık bir ay önce hastaneye gitti. Boğazından kanlı balgam akıyordu. İlgili teşhisin ardından gerekli tahliller sonucunda babamın akciğer kanseri olduğu belirlendi. Dün akşam da hastaneye kaldırıldı. Kroner yoğun bakımda tedavisi sürüyor” dedi.

 


         Sevenlerinin, dostlarının ve yakınlarının ‘geçmiş olsun’ dilekleri için aradığını söyleyen Oktay Yıldırımoğlu, “Babamın hastalığı dolayısıyla bizzat Lokman Hekim Hastanesi’ne gelen, telefon açarak geçmiş olsun dileklerini ileten, eş, dost, akraba ve tüm yakınlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesin hastalanması, hatta ölümü olağan durumlardır. Fakat insanların acımızı paylaşması bizi bir nebze olsun rahatlatıyor. İnşallah babam için de hayırlısı olur. Rabbimden hayırlısını istiyoruz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2019, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER