Gelişim liginde dostça karşılaşma…

Van'da oynanan bölgesel gelişim Akademi Ligi müsabakasında Van Büyükşehir Belediye Spor ve Tarsus İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Taraflar birbirilerine karşı, üstünlük sağlayamadı ve maçlar berabere sona erdi.

Gelişim liginde dostça karşılaşma…

   İŞGEM semt sahasında önce oynanan U17 karşılaşması 1-1 biterken, daha sonra U19 karşılaşmasında karşı karşıya gelen Van Büyük Şehir Belediye Spor ile Tarsus İdman yurdu spor mücadelesi de 2-2'lik skorla sona erdi.
  Van BüyükŞehir Spor' un golleri Furkan ve Hakan'dan gelirken, Tarsus İdman Yurduspor'un golleri ise Mahsun ve Mehmet 'ten geldi. Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı U19 karşılaşmasında İl Hakemi Hamza İnal düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Necmettin Tekdur, Engin Güneş ve Osman Balkış üstlendi.
   Gazetemize açıklamalarda bulunan Tahir Kara isimli taraftar, bu tür maçlara da ilgi gösterilmesi gerektiğini söyleyerek, “Eğer ilimizde sporun gelişmesini istiyorsak sadece TFF 3. Ligde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor’un maçını izlemekle iş geçiştiremeyiz. Kentimizde oynanan amatör takım ve bu tür gelişim liglerindeki maçlara da gelip destek vererek sporun gelişmesine katkı sunabiliriz. Özellikle diğer spor branşlarına da gerekli ilgiyi göstermeliyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29