Gençler Badminton il birinciliği müsabakaları sona erdi

2017-2018 eğitim öğretim yılı okul sporları programında yer alan Badminton Gençler (Kız-Erkek) il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Gençler Badminton il birinciliği müsabakaları sona erdi

   Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda 11 Kız ve 11 Erkek takımın katılımıyla yapılan müsabakalar çekişmeli maçlara sahne oldu.
   Kıyasıya geçen müsabakalar sonucunda Erkekler kategorisinde  Van Spor Lisesi birinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ikinci, Pakistan Türkiye Dostluğu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.
   Müsabakalarda Kızlar  kategorisinde ise Van Spor Lisesi birinci, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü, Yardım Sevenler Anadolu Lisesi ise dördündü oldu.
   Müsabakaların sonunda dereceye giren okullara ödül verildi. Ödül töreninin ardından çok sayıda takımın Badminton müsabakalarına katılım sağlamasının sevindirici olduğunu belirten Badminton İl Temsilcisi Atilla Enterili, 'Bu genler bizlere heyecan kattı.Güzel maçlar gerçekleştirdikleri için hepsini kutluyorum. Müsabakalar sonucunda grup şampiyonasına gidecek takımımız ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. İnşallah grup şampiyonasında da iyi bir derece alırız. Şimdiden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29