Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası göz kamaştırıyor

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Selçuklu mimarisinden esinlenerek yapılan yeni hizmet binası gece görünümüyle de herkesi büyülüyor. Söz konusu kurum, İskele Caddesi üzerinde bulunan hizmet binası ile kiradan da kurtulmuş oldu.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası göz kamaştırıyor

        Yaklaşık beş yıl boyunca şehir merkezinde bir binada hizmet veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, iki ay önce yeni hizmet binasında taşınmıştı.

 


        Yeni hizmet binası birçok birimi ile tam teşekküllü olarak hizmet verirken, kurum çalışanları ise böylesi güzel bir hizmet binasına taşınmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtiyor.

 


           Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise yaklaşık beş yıldan fazla bir zaman çarşı merkezinde bir iş merkezinde kiralık bir dairede hizmet verdiklerini, şimdi İskele Caddesi üzerinde yeni hizmet binasına taşındıklarını belirterek,  “Yeni hizmet binamıza taşınmakla birlikte ilimiz gençliğine ve sporuna daha kaliteli ve daha kurumsal bir kimlikle hizmet vereceğimize inanıyoruz” dedi.
İskele Caddesi üzerinde Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının yanında bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yeni binası, özellikle gece görüntüsüyle de herkesi büyülüyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER