Gençlik merkezlerindeki gençler bilgide yarıştı

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Kültür ve Sanat Yarışmaları adı altında “Kim Bilir” sloganıyla Türkiye Geneli düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması Van İl Birinciliği Tuşba Gençlik Merkezimizin çok amaçlı spor salonunda yapıldı.

Gençlik merkezlerindeki gençler bilgide yarıştı

           Bilgi yarışması, Gevaş, Çaldıran, Edremit, İpekyolu, Gürpınar, Erciş, Süphan ve Tuşba Gençlik merkezlerinden 48 gencin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

           14-17 ile 18-25 yaş aralığındaki gençlerin katıldığı lise ve üniversite düzeyinde iki farklı kategorideki bilgi yarışmasında 14-17 yaş kategorisinde Çaldıran Gençlik Merkezimiz birinci olurken, 18-25 yaş kategoride Tuşba Gençlik Merkezimiz birinci oldu.

 

 

           Yapılan ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Sunullah Ercek; “İl birinciliğini kazanan gençlerimiz bu yıl ev sahipliğini yapacağımız bölge finallerinde Van’ı en iyi şekilde temsil edecekler. Yarışmamıza katılan tüm gençlerimize teşekkür eder, il birinciliğini kazanan gençlerimize de bölge finallerinde başarılar dileriz” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29