Gençlik Spor İl Müdürlüğü yeni binasına taşındı

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İskele Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan yeni binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü yeni binasına taşındı

                 Daha önce eski çocuk hastanesi arkasında bulunan, Haydaroğlu İş Merkezi B blokta hizmet veren, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü geçtiğimiz haftadan itibaren İskele Caddesi üzerindeki İl Milli Eğitim Müdürlüğü yanında yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

 


            Yeni hizmet binasına taşınmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; "İl Müdürlüğü olarak yaklaşık beş yıldan fazla bir zamandır eski çocuk hastanesi arkasında bulunan özel bir iş merkezinde vatandaşlarımıza hizmet veriyorduk. Kiralık bir binada hizmet verirken, gerek personelimiz açısından, gerekse vatandaşlarımız ve sporcularımız açısından çeşitli zorluklarla karşılaşıyor ve sürekli şikâyetler alıyorduk. Yeni hizmet binamıza taşınmakla birlikte ilimiz gençliğine ve sporuna daha kaliteli ve daha kurumsal bir kimlikle hizmet vereceğimize inanıyoruz. Ülkemizin gençlik ve spor şehirlerinden biri olan, Van'ımıza bu güzel tesisi kazandıran bütün devlet büyüklerimize, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza Van Gençlik ve Spor ailesi adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

    
          Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün İskele Caddesi üzerinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan yeni binası görünümüyle de İskele caddesine ayrı bir renk katıyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29