Genel Müdür Ali Tekataş, Trabzon'da…

Van Su ve Kanalizasyon Genel Müdürü Ali Tekataş, Murat Zorluoğlu’nun Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü oldu.

Genel Müdür Ali Tekataş, Trabzon'da…

              Eylül 2017 tarihinde Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü olarak Van’a atanan ve seçimlere kadar burada görev yapan Genel Müdür Ali Tekataş, Van Valisi Murat Zorluoğlu ile birlikte daha önce Elazığ’da görev yapmıştı. Murat Zorluoğlu Elazığ Vali iken kendisi de söz konusu şehirde olan Tekataş, Vali Zorluoğlu’nun Van’a atanması ile birlikte VASKİ Genel Müdürlüğü yapmıştı.
Vali Zorluoğlu’nun Trabzon’da aday olması ve kazanmasının ardından Ali Tekataş bu kez Trabzon’daki yeni görevine başladı.

 


              Tekataş, Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (TİSKİ) Genel Müdür olarak atandığını belirterek, “Yaklaşık olarak 2 yıl boyunca birlikte VASKİ Genel Müdürlüğü ve Van BŞB ‘ında görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğum çalışma arkadaşlarıma, bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanlarımıza, özellikle birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum, bizi tekrar bu kutsal göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve değerli Van halkına saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Herkesin dualarını bekliyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER