Genel Müdür Tekataş, Bahçesaray'daki çalışmaları inceledi

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, Bahçesaray’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Su kaynağına da giden Tekataş, pikniğe gelen vatandaşlarla görüşerek, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Genel Müdür Tekataş, Bahçesaray'daki çalışmaları inceledi

VASKİ ilçelerde altyapı sorunlarının giderilmesi için yeni projeleri devreye alıyor.

    VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ise ilçelere yaptığı gezi ve incelemelerde yeni uygulanan projeleri yerinde denetleyerek, çalışmaları yakından takip ediyor. Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan ile de bir araya gelen Tekataş, ilçede devam eden 15 km’lik yeni su hattı çalışmalarınının bitirilmesiyle Bahçesaray’da su probleminin sona ereceğini belirtti.

   VASKİ Genel Müdürlüğü yatırım programında yer alan Bahçesaray’da İçme suyu İnşaatı Yapım işi ekiplerin yoğun çalışması ile devam ediyor. VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile beraberindeki heyet de çalışmaları yerinde inceledi.

 

   YENİ BİR İÇME SUYU HATTI ÇEKİLDİ

   Yaklaşık 15 km’lik yeni su hattı çekilmesi çalışması ile Bahçesaray Merkez, Ulubey Mahallesi Saray mezrası, Cevizlibelen Mahallesi Petekli mezrası, Cevizlibelen Mahallesi Şerefhan mezrası, Yaylakonak ve Güneyyamaç  Mahallelerindeki yıllardır süren içme suyu problemi sona erdirilmiş olacak.

   Yatırım bedeli yaklaşık 2 milyon 200 bin TL olan proje 2018 yılında tamamlanacak. 2019 yılında yapılması düşünülen ek içmesuyu hatları ile Bahçesaray ilçesinin tamamının içmesuyu sorunu çözüme kavuşturulacak.

   Genel Müdür Ali Tekataş, ilçede yılların beklentisini karşılıyoruz. İhmal edilen hizmetlerin getirilmesi için Bahçesaray’da hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarla Bahçesaray’ın su sorunu tamamen tarih olacak. Su ile gelen mutlulukları halkımızla paylaşıyoruz. Onlara hizmet bizim borcumuz ve sorumluluğumuz. Gösterdiği misafirperverlikten dolayı Bahçesaray Kaymakamı Mehmet Özcan ile çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

    VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın Bahçesaray ziyaretine VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akman, Plan Proje ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanı Harun Şahin, İşletmeler Daire Başkanı Bahattin Önder, Özel Kalem Müdürü Mustafa Numan Özdağ, Kontrol Mühendisi Uğur Aydemir, Güney Şube Müdürü Tevfik Ergenç katıldılar.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29