Genel Müdür Tekataş, VASKİ ekiplerimizin başarısı ortada…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ali Tekataş, ilçelerde yaptığı gezi ve incelemelerde VASKİ ekiplerine moral ve destek vererek, ekiplerle iyi bir koordinasyon, hızlı iletişim ve iyi bir diyalog çerçevesinde başarılı olduklarını açıkladı.

Genel Müdür Tekataş, VASKİ ekiplerimizin başarısı ortada…

       Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in Başkale İlçesine yaptığı gezi ve incelemelerine eşlik eden VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, yapılan programlardan sonra VASKİ ekibi ve Başkale muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdi.

 

 

         Muhtarlarla sürekli sıcak bir diyalog içerisinde olduklarını belirten Tekataş, muhtarların tüm istekleri ile hizmetten duydukları memnuniyeti birebir onlarla olan sıkı diyalogundan dolayı müşahede ettiğini hem de sahadaki çalışanlardan aldığını ve sürekli takip ettiğini açıkladı.

 

 

       Her sorunun her isteğin kendisine iletildiğini ve muhtarların taleplerinin aslında toplumun talebi olduğu için çözümü için tüm ekibin seferber olduğunu söyleyen Tekataş, onlar halkın temsilcisidir. Kişisel değil temsil ettiği mahalle adına talepte bulunmaktadırlar. Bizler sayın Valimizin de direktifleriyle sorunların halledilmesi için azami gayret gösteriyoruz” dedi.

 

 

        Başkaleli muhtarlar da VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile yaptıkları görüşmede, bildirdiğimiz altyapı konusunda ki çözümlerinden dolayı VASKİ ekiplerinden memnun olduklarını, Genel Müdür Ali Tekataş’ın da sürekli kendileri ile irtibatta olduğunu ve yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.  

Tekataş’ın Başkaleli Mahalle Muhtarları ile görüşmesine Plan Proje ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanı Harun Şahin,  İşletmeler Dairesi Başkanı Bahattin Önder ile VASKİ Güney Şube Müdürü Tevfik Ergenç de katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29