Gölcük'te, B.Vanspor'a destek…

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve çevre İl ve İlçelerden gelen taraftarlar, Gölcükspor maçında B.Vanspor'u yalnız bırakmadı.

Gölcük'te, B.Vanspor'a destek…

           Bölge: Salih Deniz
      Pazar günü Gölcükspor deplasmanına giden B.Vanspor'u Gölcük'deki ve çevre il ve ilçelerdeki Vanlılar ayrıca Van'dan giden taraftarlar bu kritik maçta yalnız bırakmadı.
Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Çelik, Başkan yardımcısı Ahmet Yalçın, Vanlı ses sanatçısı Cahit Yalçın yönetim kurulu ve gölcükte ikamet eden Vanlılar, karşılaşma öncesi Vanspor kafilesini ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.


        B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'le bir araya gelen Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, daha sonra stada giderek takıma destek verdiler.
B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu kritik maçta bizi yalnız bırakmayan baştan Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma derneği Kenan Çelik ve yönetim kuruluna ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesini bekliyoruz" dedi.


        Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Kenan Çelik ise kulüp başkanı Servet Yenitürk'e teşekkür ederek, "Her zaman her yerde takımın yanındayız üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız takımımızın bugün sergilediği futbol mükemmeldi. Galibiyet bizim hakkımızdı. Ama sahadan 1 puanla ayrılmakta güzel diyen Çelik ayrıca Van'dan gelen Grup karar kobralara ve Başkan Ercan Dülger'e de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


       Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger ise, Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma derneği Başkanı Kenan Çelik, Başkan yardımcısı Ahmet Yalçın ve Vanlı sanatçımız Cahit Yalçın'a takımımıza verdikleri destek dolayı teşekkür etti.
Dülger, "Böyle kritik bir maçta bizi yalnız bırakmadılar. Taraftarlarımızın karşılaşma boyunca takıma verdiği destek herkesin taktirini kazandı. Karşılaşmanın son dakikasında B.Vanspor mağlup duruma düşmesine rağmen desteğe devam eden taraftarlarımız, son saniyede gelen beraberlik golüyle adeta şov yaptı diyen Dülger, Umutlar tükenmiş değil. İnşallah önümüzdeki Orduspor maçını kazanıp bir çıkış yakalayabilirsek her şey güzel olacak, o açıdan Pazar günü herkesi Orduspor maçına bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER