'Görev verilirse çözüm için çalışacağız'

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yapsatçılar ve Kooperatifçiler Derneğini ziyaret etti. Kandaşoğlu, seçilmeleri halinde sorunların çözümü için çalışacaklarını belirtti.

'Görev verilirse çözüm için çalışacağız'

   Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüren Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu ve beraberindeki heyet, Yapsatçılar ve Kooperatifçiler Derneği Başkanı Seracettin Işıldar’ı dernek binasında ziyaret ettiler.
   Yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnunluk duyduklarını belirten Yapsatçılar ve Kooperatifçiler Derneği Başkanı Seracettin Işıldar, “Önümüzdeki günlerde yapılacak olan VATSO seçimlerinde öncelikle sizlere başarılar dilerim. Sizler heyet olarak bizleri ziyaret ettiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

    Zahir Kandaşoğlu ise, “Bilindiği üzere Van ilimizin çok ciddi sıkıntıları var ve sizin gibi Derneklerimize ve meslek kuruluşlarımıza ihtiyacımız var. Van ilimiz daha yeni yeni gelişmeye ve büyümeye başladı onun için sizin gibi değerli, inşaat sektörüne katkıda bulunan ve alanda ciddi bir şekilde aktif olan bir ekip karşımızda var. Bu tür ciddi meselelerde bir araya geldiğimiz zaman bu işler ister istemez çözülecektir. Derneğinizi tam olarak yasal hale getirdiğiniz zaman yönetiminizi belirleyin, Anayasanızı çıkarın ve tüzüğünüzü hazırlayın. Sizlerden ricam Derneğinizi kurduktan sonra ciddi bir şekilde davranarak kaliteye yönelik tüzüğünüzde inşaat ile ilgili, taşeronlar ile ilgili ve çalışanlar ile ilgili ekleme yapın. Çalışan kardeşlerimizin yasal hakları ve sosyal güvencelerini gözetmeyi unutmayın. Derneğiniz adına kalifiyeli elemanlar yetiştirerek eğitin çünkü o kardeşlerimiz bizim memleketin evlatlarıdırlar. Bizler de eğer Allah izin verirse bu oda seçimini kazanırsak sizlerle ciddi bir diyaloğa geçeriz. Sizler de bizim bir üst yönetimimiz olacaksınız. Biz yönetim olarak ilk önce bir üst yönetim kurulu olacak ve bu üst yönetim kurulu da sizin gibi derneklerimizi yönetimimize alarak önem vereceğiz. İlimiz için daha seviyeli, daha kararlı ve ortak kararlar verebilen bir yönetim kuracağız. Ben şahsım olarak da tek başıma karar verdiğim zaman istişare kurulumuz toplansın ve beni çağırsın desin ki Kandaşoğlu böyle bir karar almışsın bir istişare edelim ve ilimizin geleceği için faydalımı değil mi şeklinde bana bile hesap sorabilsinler ve sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarım” şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER