Gözler ilçe adaylarına çevrildi

Ak Parti'de Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayının belirlenmesinin ardından gözler ilçelerdeki adaylara çevrildi. Gevaş'ta ise aday adayı Eğitimci İsmet Samsa dikkat çekiyor.

Gözler ilçe adaylarına çevrildi

                Yerel seçim maratonunun sürdüğü Van ve ilçelerde partilerin çalışması sürerken, Ak Parti cenahında ise gözler ilçe adaylarına çevrildi. Aday adaylarının da merakla beklediği süreç bugünlerde tamamlanacak ve ilçelerdeki adaylar kesinlik kazanacak.
Gevaş ilçesinde de belediye başkan adayının kim olacağı merak konusu. 


           Eğitimci İsmet Samsa'nın, yaklaşık bir aya yakın gerek Ak Parti Genel Merkezi, gerekse milletvekilleri ile görüşmede adaylık konusuna en uygun isim olduğu yönünde bilgiler geliyor.

         Yakınları ise İsmet Samsa'nın söz konusu görevi en iyi şekilde yapacağını belirterek, "Temiz siyaset ve temiz toplumun gereği olarak yola çıkan Samsa, hiçbir kitle veya derneğe ait olmamakla beraber tüm kurum ve kuruluşları kucaklamış, insani yelpazesini son derece geniş tutarak hareket etmiştir. Makam kirli siyaset, kirli maddiyatı ve birilerine aidiyet duygusunu elinin tersiyle iterek bugüne kadar sadece Hak ve halk için bulunma esasını göz önünde bulundurmuştur. Siyasete adım atmaya karar verdiği günden bu yana birilerinin adamı olmamaya dikkat etmiştir. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Samsa'nın iyi bir aday olacağını düşünüyoruz" yorumunu yaptılar.


       Van'ın diğer ilçelerinde de adayların kim olacağı merak konusu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 08:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin P
Metin P - 3 hafta Önce

İsmet SAMSA Van için büyük bir değerdir.

SIRADAKİ HABER