Gözler play-off'a çevrildi

Kontrollü normalleşmeye girdiğimiz bu dönemde, gözler TFF'ye çevrildi.

Gözler play-off'a çevrildi

Temennimiz artık kalan maçlar heyecanı için en azından belli sayıda seyircinin statlara alınması…

  TFF 2. Lig kırmızı grupta Şampiyon hemen hemen belli olurken, gözler play-off’a çevrildi. Ligin 25. Hafta maçlarında alınan sonuçlar grupta dengeleri tamamıyla değiştirdi. Lider Eyüpspor farklı kazanarak şampiyon benim dedi, Şampiyonluk şansı devam eden Vanspor ise Karacabey mağlubiyetiyle bu şansını yitirdi.

  Grupta 3. Sırada yer alan Kırşehirspor ise son 2 haftada kaybettiği puanlarla yerini ligin 2. Devresinin en başarılı takımı olan Bodrum Belediyespor'a kaptırdı.

  Play Off mücadelesi veren Sakaryaspor ise  sahasında Vanspor'a kaptırdığı puanı Pazar'da telafi ederek 4. Sıraya yerleşti. Yani ligin 25. Haftasında Vanspor ve Kırşehirspor'un yaşadığı mağlubiyetler grup şampiyonunu belli ettirdi ve play-off’a yeni ortaklar kazandırdı.

  Şimdi önümüzde 13 haftalık bir maraton var. Bu zorlu maratonda Eyüpspor her hangi bir şansızlık yaşamasa bence yaşamaz artık takımlar tamamiyle Play Offa kilitlenecek. Puan tablosuna baktığımızda yaklaşık 7 takımın Play Offa kalma şansı var. Takımlar ellerindeki bu şansı kaçırmamak için kalan haftalarda dahada çetin bir mücadele vereceklerdir. 1 Takımın direk bir üst lige çıkacağı, 4 takımın Play Offa kalacağı ve 3 takımın küme düşeceği grupta, küme düşme potasında çokta bir farklı durum olacağı görünmüyor.

   Bana göre grupta artık tüm hesaplar Play Off için yapılacak. Bu yarışta Vanspor, Kırşehirspor, Sakarya, Bodrum, Turgutluspor takımları görünse de Kırklarelli ve Serikspor'un da play-off için şansları yüksek görünüyor.

  Ligin 25. Hafta maçlarının sonuçları gibi bana göre ligin 26. Hafta maçlarının sonuçları da puan cetvelinde değişimlere yol açacaktır. Çünkü ligin 26. Haftasında da play-off mücadelesi veren takımları zorlu maçlar bekliyor.

  Bugün oynanacak maçlarda Vanspor deplasmanda Bodrum Belediyespor'a konuk olacak. Karacabey mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışından kopan Vanspor, Play Off' yarışında da yara aldı. Kırmızı siyahlı ekip hem bu yarayı sarma hemde yakın takipçisi Bodrumspor'la arasındaki puan farkını açmak için galibiyet parolasıyla maça çıkacak.

  Ama Bodrum Belediyespor ise ligin 2. Devresinin en iyi çıkış yapan takımı konumunda. O yüzden bu karşılaşma 2 takım açısından da zorlu geçecek.

  Vanspor kaliteli bir kadroya sahip bir takım. Karacabey mağlubiyetini unutup maça çıkarsa Sakarya deplasmanında olduğu gibi maçtan da puan veya puanlarla döner.4

  YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29