Grup Kara Kobralar her yerde

B.Vanspor'u içeride ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan, statları inleten grup kara kobralar, bu kez de Nur Tatar Spor Salonunu gür sesleriyle inletti.

Grup Kara Kobralar her yerde

       Grup kara kobralar kurulduğu günden bu yana her zaman tribünlerdeki yerlerini alıp, Vanspor'a galibiyetlerde olduğu gibi mağlubiyetlerde de tam destek vermeye devam etti.

 


         Takımın hedefi olsun ve ya olmasın her deplasman maçlarına tüm zorluklara rağmen giden grup kara kobralar, B.Vanspor'u hiç yalnız bırakmayarak ilin spor'una destekleriyle katkı sunmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde, CEV Altın Avrupa Liginde mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, rakibi Holanda'yı Van'da konuk etti.

 


             Nur Tatar spor salonunda oynanan karşılaşmayı A Milli Erkek Voleybol Takımı 3-2 kazandı. Nur Tatar Spor Salonunu tıklım tıklım dolduran Van'lı sporseverler Voleybol Milli takımına tam destek verirken grup kara kobralarda salondaki yerlerini alarak Milli takıma mükemmel bir destek verdi. Yaz kış demeden, gerek içeride ve gerekse deplasman maçlarında B.Vanspor'u yalnız bırakmayan, statları inleten grup kara kobralar, Nur Tatar spor salonunu da sesleriyle inletti. Karşılaşma öncesinden sonuna kadar Voleybol Milli Takımını destekleyen, tezahüratlarıyla salonu inleten Grup kara kobralar, Milli takımın maçı kazanmasını da coşkuyla kutladı. Grup kara kobralar başkanı Ercan Dülger, bu tür organizasyonların ilimizde yapılması gerçekten çok güzel. Başta Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Van Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu'na çok teşekkür ediyoruz diyen Dülger, gerek salon sporlarında ve gerekse futbolda bu tür Milli maçların ilimizde yapılmasını bekliyoruz. Van olarak buna ihtiyacımız var. Spor potansiyeli yüksek olan ilimiz sporun her dalındaki organizasyonları kaldıracak güçtedir. Nur Tatar Spor salonunda mükemmel bir Atmosfer vardı. Bu Atmosferi galibiyetle taçlandıran Voleybol Milli takımımızı yürekten kutluyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER