Grup Kara Kobralar'ın çalışması sürüyor

B.B.Vanspor-Darıca Gençlerbirliğspor maçı bu akşam saat 19.00'da oynanacak. Grup Kara Kobralar, daha çok taraftarın maça gelmesi için çalışmalar yürütüyor. Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, her zaman takımın yanında olduklarını yineledi.

Grup Kara Kobralar'ın çalışması sürüyor

    Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 5. Hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. Ligin 4. Haftasında Yeşil Bursaspor deplasmanından 1 puanla dönen B.B.Vanspor bu akşam grubun güçlü ekiplerinden Darıca Gençlerbirliğispor'u konuk edecek.
   Şampiyonluk hesapları yapan 2 takımın mücadelesi saat 19.00'da başlayacak.
   Bu önemli karşılaşma için Grup Kara Kobralar, daha çok taraftarın maça gelmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.
   Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Bizler her zaman takımımızın yanındayız. Takımın gidişatından da memnunuz. Bugün oynanacak olan Darıca Gençlerbirliğispor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Küfürden uzak, Vana ve Van'lıya yakışır bir şekilde takımımızı destekleyelim diyen Dülger, hedefi şampiyonluk olan takımımız için tüm Van halkını kırmızı siyah bayraklarla stada bekliyoruz. Gün takıma destek verme günüdür" dedi.
   Dülger, takımın sezonun ilk maçında evinde Ankara Demirspor’a 2-1 mağlup olduğunu, ancak taraftarlar olarak hiçbir zaman takıma küsmediklerini ve destek çağrısı yaptıklarını da belirterek, “Sezonun ikinci maçında ise deplasmanda Kırıkhanspor’u 2-0 yenmeyi başardık. Üçüncü hafta Kayseri Erciyespor maçından hükmen 3-0 galibiyetle ayrılıp, sonraki hafta ise deplasmanda Yeşil Bursa ile 0-0 berabere kalarak evimize puanla dönmeyi başardık. Evimizde Darıca Gençlerbirliği’ni mağlup etmemiz halinde puanımızı 10’a yükseltip önemli bir avantaj elde edeceğiz. O yüzden taraftarların bu maçta takımı desteklemesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER