Güler: Van fuarlar kenti oldu

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Van’ın son yıllarda adeta fuarlar kenti olduğunu belirterek, “Kentte ilk kez düzenlediğimiz ‘1. Van Marka İndirim Günleri ve Yöresel Ürünler Fuarı’ kapılarını açtı. Herkesi 8 Aralık tarihine kadar sürecek olan fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Güler: Van fuarlar kenti oldu

          Cuma günü Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açan ‘1. Van Marka İndirim Günleri ve Yöresel Ürünler Fuarı’ hafta sonu yoğun ilgi gördü.

 


       Söz konusu fuarın açılışına Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Vali Yardımcısı Faruk Bülent Baygüven, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Çeliktaş, Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, protokol üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katılmıştı.

 


          Vatandaşlar da söz konusu fuarda ünlü markaları, büyük indirimlerle alıyor. Markaların indirimde yarıştığı fuarda birçok şehirden yöresel ürünler de yerini aldı.
Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, ilk kez açılan fuarın 8 Aralık tarihine kadar, 11.00-21.00 saatleri arasında herkese açık olduğunu ifade etti.

 


        Güler, Van’ın renkli günlere şahitlik ettiğini vurgulayarak, “Cuma günü ‘1. Van Marka İndirim Günleri ve Yöresel Ürünler Fuarı’ ziyaretçilere kapılarını açtı. Van’ın stratejik konumu büyük önem arz ediyor. Böylesi fuarlara yakın ülkelerden katılımlar da oluyor. 2019 Yılı içinde yine 13 Aralık’ta Van Kitap Fuarı’mız var. 2020 yılında da en az 12 fuar gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Herkesi fuarımızı gezmeye, uygun gördüğü ürünlerden almaya davet ediyoruz” diye konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER