Gülpınar: Hedefe varmak için başlangıçları iyi yapmalısınız

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, yarın sahalarında konuk edecekleri Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. İlk başlangıçların her zaman zor olduğunu belirten Gülpınar, hedefe varmak için başlangıçların iyi yapılması gerektiğini vurguladı.

Gülpınar: Hedefe varmak için başlangıçları iyi yapmalısınız

   Misli.com 2. Lig Kırmız Grupta mücadele eden Kırmızı-Siyahlılar yarın evinde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Ligin ilk maçında deplasmanda son dakikada yediği golle Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalan Vanspor, evinde kazanmak istiyor.

   Zor bir maçın kendilerini beklediğini ve Tarsus İdman Yurdu’nun dinamik, koşan, mücadele eden bir takım olduğunu belirten Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, ikinci yarıya 3 puanla başlayıp, geri kalan maçlar için avantaj elde etmek istediklerini söyledi.

   3 puanla başlamak için ellerinden gelen bütün çabayı göstereceklerini vurgulayan Gülpınar, takıma henüz yeteri seviyede takviye yapamadıklarını ve 3-4 tane daha takviye yapmaları gerektiğini ifade etti.

   Taraftar desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Gülpınar, taraftarla buluşacakları günü iple çektiklerini söyledi. Puan kalıplarını genelde iç sahada yaşadıklarını vurgulayan Gülpınar, taraftarların o maçlarda tribünlerde olmuş olsalardı, hiçbirinde puan kaybetmeyeceklerini ifade etti.

    “BİR YERLERİ HEDEFLİYORSAK, BAŞLANGIÇLARI İYİ YAPMAK ZORUNDAYIZ”

   Tarsus maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gülpınar, “Tarsus İdman Yurdu, 1.5 yıldır beraber oynayan bir ekip. Dinamik, koşan, mücadele eden bir takım. Maçları çok dengeli giden bir takım. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Başlangıçlar her zaman zor oluyor. Ama bizde bir yerleri hedefliyorsak, başlangıçları iyi yapmak zorundayız. İnşallah hedefimiz ikinci yarıya 3 puanla başlayıp, geri kalan maçlar için avantaj elde etmek. 3 puanla başlamak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. İlk maçta deplasmanda son dakikada yediğimiz golle beraber kalmıştık. Burada kazanmak istiyoruz. Antrenmanlarımız ve çalışmalarımız iyi gidiyor. Rüştü’nün ufak bir sakatlığı var. 1 hafta daha bizimle olmayacak. Önceki sakatlığı tekrar nüksetti. Bunun dışında çok eksiğimiz yok. Çalışmalarımız iyi gidiyor. 3-4 tane daha takviye yapmamız gerekiyor. Henüz yeteri seviyede takviye yapamadık. İnşallah birkaç tane daha takviye yaparsak, ligin ikinci yarısı için çok daha iyi olur” dedi.

   “TARAFTARIMIZLA BULUŞACAĞIMIZ GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUZ”

   Taraftarlara destek çağrısında bulunan Gülpınar, “Taraftarlar bizim için çok önemli. Puan kayıplarını genelde içerideki maçlarımızda yaşadık. Eminim ki taraftarımız o maçlarda olmuş olsaydı, o maçların hiçbirinde puan kaybetmezdik. Bizi itici destek güç olacaklardı. Ama olmadı. Bizde taraftarımızla buluşacağımız günü iple çekiyoruz. Bizim tek hedefimiz taraftarla buluşacağımız güne kadar, puan anlamında, sıralama anlamında, takımı en iyi yere getirip, onlarında desteğiyle sezonu sonu inşallah arzuladığımız, istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz. Taraftarlarımızın her türlü desteğini bekliyoruz. Zor bir maç, başlangıçlar her zaman zor olur. Herkes elinden geldiğince bizi desteklesin. Biz onlar için mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

   2. Lig Kırmızı Grupta ev sahibi Vanspor 37 puanla ikinci sırada yer alırken, konuk takım Tarsus İdman Yurdu ise 27 puanla 10’cu sırada yer alıyor. Yarın saat 13.00’te Van Atatürk Şehir Stadyumunda başlayacak olan karşılaşmayı Eren Gökmen, Yavuz Bahadır Ordu. Kadir Kantekin ve Burak Güner hakem dörtlüsü yönetecek.

   Van Bölge Gazetesi - Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER