Gülpınar: Vanspor olarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz!

Son iki haftayı galibiyetle kapatan Vanspor, bugün saat 14:00’te Bodrumspor’u konuk edecek. Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Bodrumspor maçından da galibiyetle ayrılmayı düşündüklerini belirterek, “Sakaryaspor ve Karacabey Belediyespor galibiyetlerinin ardından, bugünkü maçımızı da kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gülpınar: Vanspor olarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz!

    Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, bugün evinde Bodrumspor’u konuk edecek.

 

   Bu sezon oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet 2 beraberlik elde eden Vanspor, 1 maçtan ise mağlubiyet ile ayrıldı. Kırmızı siyahlı takım attığı 4 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

 

11 puanla 4’üncü sırada yer alan Vanspor ile lider Turgutluspor arasında ise 4 puanlık fark bulunuyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, zor bir maçın kendilerini beklediğini ve Bodrumspor’un dirençli bir takım olduğunu söyledi.

 Gülpınar, Sakarya ve Karacabey karşısındaki oyunlarını Bodrumspor karşısında da sergilemek istediklerini ifade ederek, takımda morallerin yerinde olduğunu anlattı.

 

    “İKİ TAKIM DA KAZANMAK İÇİN OYNAYACAK

    Vanspor gibi Bodrumspor’un da sahaya üç puan için çıkacağını söyleyen Teknik Direktör Gülpınar, “Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibin gruptaki konumu kimseyi yanıltmasın. Bodrum Belediyespor dirençli bir takım. Onlarda kazanmak için geliyorlar. En az Sakarya maçı, Karacabey Belediyespor maçı kadar zor bir maç bizi bekliyor. Hafta boyunca yoğun bir tempoda çalışma yaptık. Sakarya ve Karacabey karşısındaki gibi mücadele edersek bizim açımızdan iyi olur. Hedefimiz bu maçtan da üç puanla ayrılmak. Takımımızda moraller üst seviyede. Kazanınca ister istemez moraller daha düzgün oluyor. Ama önemli olan onu devam ettirmek ve istikrarı yakalamak. Tek hedefimiz galibiyet” dedi.

Öte yandan Bodrumspor ise ligde şuana kadar 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, attığı 7 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü.

Bodrumspor 4 puanla 17. Sırada bulunurken, liderle arasındaki puan farkı 11.

Bugün saat 14.00’te Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda başlayacak olan karşılaşmayı Abdullah Volkan Aydın, Yusuf Şimşek, Yunus Yıldız ve Serkan Gürbüz hakem dörtlüsü yönetecek.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29