Güngöralp'tan Ramazan ayı mesajı…

Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, tüm Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan'a tekrardan erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Güngöralp'tan Ramazan ayı mesajı…

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, 11 ayın sultanı olan ve tüm Müslümanların büyük bir özlemle beklediği Ramazan ayının, İslam Alemine ve bütün insanlığa hayır ve bereket getirmesini diledi.

MHP Başkanı Güngöralp, “Ramazan Ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve mağfiret ayıdır. Bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan’ı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Ramazan Ayı’nın buna vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah’tan, Ramazan Ayı’nın, milletimiz, bütün İslâm âlemi ve insanlık için kardeşlik ve huzur getirmesini, İslam coğrafyasında akan Müslüman kanının son bulmasını, Ramazan’ın bereketinden tüm insanlığın nasiplenmesini niyaz ediyorum" dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER