Gürpınar'da okul bahçelerine spor sahaları…

Gürpınar Belediyesi, öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim görmelerini sağlamak ve spor aktivitelerini daha sağlıklı koşullarda gerçekleştirmeleri için okul bahçelerine çok amaçlı spor sahaları yapıyor.

Gürpınar'da okul bahçelerine spor sahaları…

    İlçenin eğitim çıtasını yükseltmek için birçok alanda katkı sunan Gürpınar Belediyesi, öğrencilerin daha rahat ortamda sportif faaliyetlerini yapması için başlattığı çalışmalar da aralıksız devam ediyor.

  Bu kapsamda yaz tatilinde çok amaçlı spor sahaların inşasına başlayan belediye ekipleri, projelerinden ilkini tamamladı.

    Yavuz Sultan Selim Ortaokulu bahçesine yapılan tam donanımlı saha, öğrencilerin özellikle beden eğitimi derslerinde hizmetine sunulacak.

    Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, eğitimde istenilen düzeye gelmek için, çocuklara iyi ortamlar sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.

   İlçede eğitim alanında hizmet atağı başlattıklarını ifade eden Doğramacı, “Yaz tatili süresince okullarımızın eksiklerini gidermeye çalıştık. Bu kapsamdan okulların temizliği, boyama işlemi ve çevre düzeleme işlemlerini yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi tamamladık. Okullarımızda çok amaçlı sahalar inşa ediyoruz. Bunların bir tanesini tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunduk.” dedi.

    Doğramacı, benzer projeleri diğer okullarda da hayata geçireceklerini kaydetti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 09:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ KEMAL KARAKOÇ
ALİ KEMAL KARAKOÇ - 7 yıl Önce

Bu eseri Yavuz Selim Ortaokulu öğrencilerine kazandıran Sayın Kaymakamımıza ve ekibine teşekkürler. Murat Bey ve öğrencilerine hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner29