Gürpınar'daki mahallelerde asfalt çalışması sürüyor

Gürpınar'da Van Büyükşehir Belediyesi'yle ortak başlatılan çalışmalar neticesinde Otbiçer mahallesinin yoluna sıcak asfalt döşendi.

Gürpınar'daki mahallelerde asfalt çalışması sürüyor

    Gürpınar'da birçok mahallede başlatılan yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Van Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle sürdürülen çalışmalarda Otbiçer mahallesinin 2,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kaplandı.
     Birçok mahallede başlatılan kilitli parke taşı çalışmaları da devam ediyor.
 Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, yolların asfaltlanması için Van Büyükşehir Belediyesinin büyük katkı sunduğunu belirtti.
     Bu yıl yaklaşık 45 kilometre yolun asfaltlandığını belirten Doğramacı, "Vatandaşlarımıza daha rahat ulaşım imkanı sunmak amacıyla başlattığımız yol çalışması seferberliği devam ediyor. Yollarımızın asfaltlanmasında büyük katkıları olan Van Büyük Şehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Daha önce hiç yol hizmeti almamış mahallelerimizin sıcak asfaltla buluşması çok önemlidir. Tüm mahallelerimizde benzer çalışmaları sürdürüyoruz. İnşallah yollarımız ve diğer hizmetlerimizle ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29