Haberimiz üzerine kanallar temizlendi

Gazetemizde 8 Haziran Pazartesi günkü sayıda yayınlanan, 'Van'da bazı sulama kanalları çöplüğe dönüştü' haberimizle birlikte, söz konusu kanallarda kapsamlı bir temizlik yapıldı.

Haberimiz üzerine kanallar temizlendi

   Van'da Halilağa Mahallesi'nde bulunan sulama kanalının duyarsız vatandaşların attığı çöplerden dolayı çöplüğe döndüğü ile ilgili yaptığımız haberin ardından, ilgililer tarafından söz konusu kanallar temizlendi.
Halilağa Mahallesi'nde bulunan Eski Emniyet Müdürlüğü binasının arka bölümündeki sulama kanalı çöplerin birikmesi sonucu tıkanma durumuna gelmişti.


   Gazetemizde yaptığımız haberden sonra kanallarda kapsamlı bir temizlik yapıldı.

   Kanal temizliğinin kendilerini sevindirdiğini belirten mahalle sakinleri, "Bu bölgede oturan duyarsız ve vurdumduymaz kişiler sürekli kanallara çöp atıyordu. Son zamanlarda kanallarda çöpler birikmiş, tıkanma aşamasına gelmişti. Ama sağ olsun ilgili kurum çalışanları kanalları temizledi. Şimdi burada hem güzel bir görüntü oluştu, hem de sağlık açısından da iyi bir çalışma yapılmış oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. Van Bölge Gazetesi:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER