Hacıbey Çorba Paça salonu hizmette…

Son yıllarda bir birinden yeni işyerleri ile tanışan Van'da, geniş, ferah ve modern işyerlerinin sayısı artıyor. Beşyol mevkiinde açılan Hacıbey Çorba Paça salonunun açılışı görkemli geçti.

Hacıbey Çorba Paça salonu hizmette…

      Hacıbey Çorba Paça Salonu, geniş ve ferah ortamı ile hizmete açılırken, söz konusu çorba paça salonu, diğer çorba salonlarından biraz daha farklı bir dizayn ile dikkatleri üzerine çekiyor.

 


      Van TSO Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu'nun hizmete açtığı Hacıbey Çorba Paşa Salonu'nun sahipleri Remzi Yiğit, Fahrettin Aslan ve Zeynal Abidin Hediye'nin birlikte çalıştırdığı işyerinde, 15 kişi istihdam ediliyor.

 


      Açılışa katılan Van Şair Yazarlar Birliği (VAYAB) Başkanı Orhan Demirtaş, iş yerini çok beğendiklerini belirterek, "Üst katta otantik yerde oturma alanı insanı adeta evinde htiren mekânda ailece güzel zaman geçirme fırsatı sunan Hacı Bey Çorba Paça salonu şark sofrası ile iştah açarak damaklara özel lezzet sunmaktadır" dedi.

 


     Gazetemize açıklamada bulunun iş yeri ortaklarından Zeynal Abidin Hediye; "Ferah ve nezih ortamda müşterilerimize 7/24 hizmet vermek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık, şark sofrası ile gelen müşterilerimize ev ortamı sunmaya gayret ettik, inşallah buraya gelenlere en güzel hizmeti vereceğiz" dedi.

 


     İş yeri ortaklarından Remzi Yiğit ise yaptığı açıklamada, "Kendi memleketim Van' da bir işyeri açtığım için ve işsizliğe az da olsa katkı yaptığım için çok mutluyum, amacımız gelen dostlarımızın en rahat ortamda yemeklerini yiyebilmelerini sağlamaktır. İşletmemizde Çorba Paça ve ızgara çeşitleri başta olmak üzere, sulu yemek ve özellikle Van'ımıza has mumbarı menümüze ekledik, dilerim gelen müşterilerimize lezzetin en güzelini sunacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29