Hafta sonu maçlar oynanmayacak

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla profesyonel liglerde bu hafta maçlar oynanmayacak. B.Vanspor’un grubundaki maçlar ise 03 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Hafta sonu maçlar oynanmayacak

           B.Vanspor önceki gün deplasmanda grubun son sırasında bulunan Bergama Belediyespor’u 5-0 yenerek, play off için taraftarlarını bir kez daha ümitlendirdi.

 


             Hafta sonu hep tüm ligler, hem de B.Vanspor’un grubunda maçlar oynanmayacak. TFF 3. Ligde birinci ve üçüncü grupta bazı maçlar 02 Nisan, bazı maçlar ise 03 Nisan’da oynanırken, B.Vanspor’un grubundaki tüm maçlar 03 Nisan Çarşamba günü oynanacak.
B.Vanspor play-off potasında bulunan Çatalcaspor’u evinde konuk edecek.
Saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşmayı 42 puanlı B.Vanspor kazanması halinde, 44 puanda bulunan Çatalcaspor’un üstüne çıkacak.

 


            Öte yandan grupta zorlu maçlar oynanacak.
50 puanlı lider Kırşehir Belediyespor evinde 45 puanlı Kızılcabölükspor’u konuk edecek. Kızılcabölükspor’un bu maçı kaybetmesi ve B.Vanspor’un da evinde kazanması halinde puanlar eşitlenecek.

 


           Grupta 48 puanla ikinci sırada bulunan Esenler Erokspor evinde Osmaniyespor’u konuk ederken, 46 puanla üçüncü sırada yer alan Altındağ Belediyespor ise deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak.

 


           42 puanla B.Vanspor’un üstünde altıncı sırada bulunan Yeni Orduspor, deplasmanda Elaziz Belediyespor ile karşılaşırken, 40 puanla sekizinci sırada bulunan Karşıyaka ise evinde grubun son sırasındaki Bergama Belediyespor’u konuk edecek.
39 puanda bulunan Pazarspor deplasmanda Kemerspor ile karşılaşırken, 38 puanlı Sultanbeyli Belediyespor ise Adıyamanspor ile karşılaşacak.
Son karşılaşmada ise Ofspor deplasmanda Alibeyköyspor ile mücadele edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29