HAKK-DER'den fakir öğrenciler yararına yemek

Genel Merkezi Van' da bulunan Hakk ve Kardeşlik Derneğinin (Hakk-Der) sosyal sorumluluk projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

HAKK-DER'den fakir öğrenciler yararına yemek

   Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Hakk ve Kardeşlik Derneğinin Genel Başkanı Doç. Dr. Naki Erdemir, bugün bizi hayırlı bir iş için bir araya getiren Allah' a hamdolsun, bizler önce müslüman insanlar olarak var olan sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekiyor. Bugün de sizlerle beraber geliri fakir öğrenciler yararına olan bir yemek tertip edelim dedik. Duyarlılık gösterip gelen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
  Bizim vazifemiz okyanus kenarında karaya vuran Deniz Yıldızlarının bir tanesini daha hayata döndürmeye benziyor. bizim için fark etmezse de onlar için çok şey fark edecektir. Biz bir öğrencinin hayatına bile olumlu etki edebiliyorsak ne mutlu bize, inşallah Yüce Allah bize daha nice güzel hizmetleri yapmayı nasip eder, diyerek sözlerini tamamladı.
   Cumartesi akşam özel bir lokantada Geliri Fakir Öğrencilerin yarırına olan yemeğe derneğe mensup bay ve bayanlar başta olmak üzere Van Şair ve Yazarlar Birliği Başkanı (VAYAB) Yaşar Adıyaman ve pek çok hayırsever vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29