Hakk Der üyelerinin şelale gezisi…

Hak ve Kardeşlik Derneği (Hak Der) üyeleri, Van'ın Muradiye Şelalesi'ne bir gezi düzenledi. Geziye katılan gençler ise emeği geçenlere teşekkür etti.

Hakk Der üyelerinin şelale gezisi…

            Merkezi Van'da bulunan ve özellikle gençlere yönelik anlamlı faaliyetleri ile dikkat çeken Hak ve Kardeşlik Derneği (Hak Der) güzel işlere imza atıyor.

 


        Üniversiteye hazırlanan gençleri Muradiye Şelalesi'ne götüren dernek yönetimi, burada gençlerin stres atmasına ve güzel bir gün geçirmesine vesile oldu.

 


           Hak Der Genel Başkanı Doç. Dr. Naki Erdemir, gençlerle beraber Muradiye Şelalesi'ne bir gezi gerçekleştirdiklerini ve gezinin oldukça güzel geçtiğini belirterek, "Genelde üniversite 1. sınıfa gelen Van'ı merak eden gençlerimizle birlikte şelaleye gittik. "Gençliği ayakta olmayan milletlerin geleceği yatakta olur". Gençlik günün sabahı, mevsimlerin baharı, toprakların münbiti, mazlum ve sömürülen coğrafyaların umududur. Gençlik gelecek demektir. Hepsi pırlanta gibi gençlerdi. Bir otobüs kızları bir otobüs erkekleri, otobüslere sığışmayınca kalanları da özel arabamızla götürdük. Elbette onları yetiştirmeye çalışıyoruz. Sadece fotoğraf ta paylaşmıyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah kendilerini haktan ayırmasın, cemiyete ve çevresine faydalı insan yapsın" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29