Hastane yönetimi birimleri denetledi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Necla Yeşilova, Müdür Yardımcıları Özlem Aslan ve Mehmet Koçer, hastanedeki birimleri denetledi.

Hastane yönetimi birimleri denetledi

    Bir süre önce yeni görevine atanan Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Necla Yeşilova, beraberindeki Müdür Yardımcıları Özlem Aslan ve Mehmet Koçer ile birlikte, hastanedeki birimleri denetleyerek çalışanların sorunlarını dinledi.
    Hastalara daha iyi hizmet verilmesi ve hasta haklarının korunması için birim personeline gereken bilgileri veren Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Necla Yeşilova, Müdür Yardımcıları Özlem Aslan ve Mehmet Koçer, yaptıkları denetimler ile hastaneye yeni bir soluk getirip çalışanların dinamizmini arttırdılar.
    Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta söz konusu hastanenin başhekimliği görevine, (Op. Dr. Ümit Haluk İliklerden'in yerine), YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Parlak getirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29