Hüda-Par'dan esnaf ziyareti…

Hür Dava Partisi (Hüda Par) İpekyolu İlçe Teşkilatının aralıksız her hafta sürdürdüğü esnaf ziyaretleri kapsamında bu hafta Zübeyde Hanım Cadde esnafını ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi.

Hüda-Par'dan esnaf ziyareti…

   Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Hüda Par İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Oktuay, esnafın bu ziyaretlerden memnun kaldığını dile getirerek ''Van esnafı, seçimden seçime çalışan bir parti olmadığımızı biliyor. Her hafta düzenli bir şekilde esnafımızı ziyaret eder, onların sorun ve sıkıntılarını, öneri ve taleplerini dinliyoruz. Bize iletmiş oldukları taleplerini gerek ilgili kurumlara, gerekse basın yoluyla diğer yetkili mercilere bildiriyoruz. Esnaf kardeşlerimiz, yaptığımız bu çalışmalardan dolayı memnun kaldıklarını dile getiriyorlar.'' dedi.
   ''Van Esnafı Sınır Ticaretinin Avantajlarından En Üst Seviyede Yararlanmalıdır''
   Van esnafının işsizlikle ilgili sorunlarının olduğunu aktaran Oktuay ''esnafın işsizlik sorunu var, daha önce İl başkanlığımız tarafından yayımlanan 'Van İli Ekonomik Sorunları Raporu'nda işsizlik sorununa değinilmiş ve bu soruna yönelik çözüm önerilerimiz olmuştu. Sınır kenti olması hasebiyle, Van esnafının sınır ticaretinden en üst derecede yararlanmalıdır. Sınır ticareti için kapılar faal hale getirilmeli. Esnafın geneli iş durgunluğunu buna bağlı olduğunu dile getirmektedir" diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29