Hüda Par, milletvekili adaylarını tanıttı

Hüda par Van İl Başkanlığı 27.Dönem Genel seçimlerinde Van İlinde göstereceği Adayları İl binasında yaptığı programla basına tanıttı.

Hüda Par, milletvekili adaylarını tanıttı

        Van İli 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Rasim Sayğın, Türkiye'de 81 ilde Kendi HÜDA PAR İsmi ve logosuyla parti olarak seçime gireceklerini belirterek, Seçim sloganlarının Önce İnsan, Öncelik Adalet olduğunu belirtti.

 


       Sayğın, "Önce insan diyoruz zira devletin Varoluş sebebi insandır. Devlet İnsan için vardır. Dolayısıyla Devlet karşısında korunması gereken insandır, onun temel hak ve hürriyetleridir. Günümüz Türkiye'sinde İnsan Hak ve Özgürlükleri ciddi kısıtlamalarla karşı karşıyadır. Korunmaya ve savunulmaya ihtiyacı vardır. Bir diğer Temada ise öncekiladalet diyoruz. Hüda Par Adaleti devletin dini olarak görmektedir. Örselenemez, ötelenemez. Muhakkak bir şekilde korunması gerekmektedir.''dedi ve daha sonra aday tanıtımına geçildi.


     Hüda Par'ın adaylarının; Av. Rasim Sayğın, Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Faruk Tasan, Selim Sivi, Emre Aycan, Ahmet Bağ, Muzaffer Balıkçı ve Mehmet Emin Ekinci oludğu ifade edildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER