İki haftada yenilen 9 gol kabul edilemez

Van Büyükşehir Belediyespor’un ilk devreyi başarısız bir şekilde kapatması, en fazla taraftarı üzdü. Grup KaraKobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, iki haftada yenilen 9 golün kesinlikle kabul edilemez olduğunu ifade etti.

İki haftada yenilen 9 gol kabul edilemez

   Bölge: Salih Deniz
   TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta ilk yarıyı 12. sırada kapatan ve oldukça başarısız bir grafik sergileyen B.B.Vanspor’da taraftar hem kızgın, hem de üzgün görünüyor.
    Özellikle ilk devrenin son maçında 1461 Trabzonspor’a deplasmanda 5-2 gibi farklı bir skorla yenilmesi, herkesi üzdü.
Taraftarlar ise başarısızlıkta en suçsuz kesim olduklarını ifade ediyor.
   Grup KaraKobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, arzu edilen noktada olunmadığını ve ortada bir başarısızlığın olduğunu söyleyerek, “Özellikle son iki haftada takımımız 9 gol yedi. Bu, ligde ender görülen bir durumdur. Pazarspor karşısında evimizde sergilediğimiz oyun ile son maçta deplasmanda 1461 Trabzonspor karşısında oynanan oyun bizleri oldukça üzdü. Elbette ki bu sonuç, oyuncuları, teknik heyeti, yönetimi ve Vanspor’u seven herkesi üzüyor. Ancak ortada bir başarısızlık olduğunu kimse inkar edemez. Düşünün devrenin bitmesine üç hafta varken, gidip o haftanın lider takımı Turgutluspor’u 4-0 yeniyorsunuz, taraftarı umutlandırıyorsunuz. Ancak daha sonra evinizde Pazarspor’dan dört gol yiyorsunuz. Bu maçta kaçan penaltı ve oynanan oyun bizleri üzdü. Pazar maçında hakemin de büyük etkisi oldu, ama bizim takım son iki hafta kötü bir oyun sergiledi. Bu başarısız tabloda bence en suçsuz taraftardı” dedi.
   Dülger, taraftarlar olarak 4 gollü, 5 gollü yenilgileri kaldıramadıklarını ve ruhsuz bir oyun sergilendiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29