İLESAM, Van'da seminer verdi

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) Van’da 5. Ulusal Slogan, Logo ve Afiş Yarışması için seminer verdi.

İLESAM, Van'da seminer verdi

             İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız ve Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel müdürlüğü temsilcisi Zafer Aksoy Türkiye genelinde yürütülen proje kapsamında Van’ın seçkin okullarından Zaferler İlk Öğretim Okulu ve Anadolu Atatürk Lisesinde öğrenciler yönelik Korsana Karşı Mücadele konulu seminer düzenlediler.

 


             Hem bilgi verici ve hem de eğlendirici bir şekilde Sunumunu Yapan İLESAM Genel Başkanı Nuri Parmaksız , korsana karşı öğrencileri duyarlı olmaya ve kitap veya cd alırken bondrullü olup olmadıklarını kontrol etmeleri konusunda hassasiyetle davranmalarını söyledi. Ayrıca Korsanla ilgili düzenlenen Slogan , resim ve logu yarışmasına katılmaları telkininde bulundu. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği ve kafalarına takılan konuda soruların sorulduğu Program sonunda öğrencilere, kitap, kalem gibi bir takım hediyeler dağıtıldı ve bu konferasta emeği geçen İLESAM Van Temsilcisi Adnan Özkan ve okul müdürlerine plaketleri, Mehmet Nuri Parmaksız tarafından takdim edildi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29